Daar gaan we!!!!!!!!

image

Eindelijk is het zover!!! Na er zolang naar toe te hebben geleefd is het vandaag eindelijk zover, vandaag begint onze wereldreis! Op het moment dat jullie dit lezen zitten wij zelfs al in het vliegtuig en hebben we afscheid genomen van al onze lieve familie en vrienden.

Met het naderende afscheid zijn we ( vooral ik aangezien Guido de rust zelve was haha) druk bezig geweest met de voorbereidingen. Zo hebben we een internationaal rijbewijs geregeld, de laatste vaccinaties gehaald, de laatste spullen gekocht en onze backpacks ingepakt. Over dit laatste was ik wel wat bezorgd met ongeveer zes tassen aan kleding, medicijnen maar vooral ook handige spullen zoals sneldrogende handdoeken, een klamboe en een lakenzak zag ik het somber in dat het ooit in mijn backpack ging passen. Toen ik op mijn verjaardag mijn backpack kreeg heb ik dan ook gelijk alles in mijn tas gestopt en wonder boven wonder het paste gewoon!! Weer een stressfactor minder haha! Gelukkig bleek de rest ook soepel te gaan afgezien van een verdwenen IPod van Guido die gelukkig weer terug gevonden is (halleluja want wij hebben wel eens oordopjes gedeeld en onze relatie is nog aan het herstellen haha! Absoluut niet haalbaar om samen muziek te luisteren zonder dat je met je gezicht tegen elkaar zit aangeplakt) en daarnaast het probleem waarbij mijn daypack de hele dag perfect sloot maar in de avond opeens met geen mogelijkheid dicht te krijgen was. Gelukkig was daar de helpende hand van mijn vader (super zelfstandig zijn gaat in vanaf morgen). Maar verder no problemo en tot op heden geen hysterische paniek of huilbuien dus applausje voor mezelf haha!

Met nog maar twee weken voor ons afscheid te gaan waren niet alleen wij druk bezig met ons afscheid maar ook alle lieve mensen uit onze omgeving. Zo heb ik twee weken voor vertrek ongeveer 2x thuis gegeten en waren alle andere dagen ingevuld met afscheids en gewone omdat het nu nog kan etentjes en afspraken. Op deze leuke herinneringen kan ik wel weer een poosje teren! Heel gezellig en fijn dat ik nog zoveel leuke dingen met iedereen heb kunnen doen, dat ga ik echt missen!

Voor nu de laatste post vanuit Nederland!! Tot in Bangkok!!

Posted in AZIË, THAILAND, VOORBEREIDING and tagged , , , , , , , .

7 Comments

  1. Na alle uitjes de afgelopen weken, kan je in het vliegtuig lekker bijslapen. Alhoewel……tenzij je natuurlijk naast een “iets-te-dikke-te-warme-en-snurkende” medepassagier zit, of het toch nog een gezellige familievlucht blijkt te zijn, incl. huilende babies en zo’n opdonder die continu met een pen op je hoofd tikt (gewoon omdat het kan en zijn papa en mama wel lekker liggen te slapen)……maar dan heb je altijd het HEERLIJKE vliegtuigeten nog en eindeloze films en series 🙂

    Fijne reis allebei!!!! Liefs, Mariette

    • Het bijslapen is niet gelukt helaas haha! Maar kwam gelukkig niet door medereizigers, bij mij al helemaal niet want ik zat naast Guido! Hij zat trouwens na de overstap naast iemand die een hele slechte adem had en snurkte maar daar had ik gelukkig geen last van 🙂 Het eten was inderdaad niet weg te krijgen gelukkig was er een Burger King op de tussenstop, lekker avontuurlijk he:p

  2. Wauw. Tijd is voorbij gevlogen zeker? Jullie prachtige droom is werkelijkheid geworden. Let op elkaar en geniet van alles wat jullie gaan doen en zien. Heel veel succes en plezier Lotte en Guido. Ik blijf jullie volgen. Xx

  3. Heel veel plezier Lotte en Guido, en ik ga jullie zeker volgen! Maak er een fantastische tijd van samen! Once in a lifetime!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *