Categories
AZIË THAILAND

Bangkok part 2

floating market

 

Gisteren was DE dag dat ik een slang vast gehouden heb, en ja het was eng zoals je hier boven kunt zien vooral omdat de bijbehorende man besloot iets anders te gaan doen en ik de slang al lang terug wilde geven..

Reclining BudhaLiggende Boeddha en ja officieel een backpacker nu ik een olifanten rok bezit aangezien mijn broek te kort was haha

Na een chille donderdag waarbij we naar de liggende Boeddha zijn gelopen, een poging tot het bezoek van het Grand Palace hebben gedaan (ongeveer 1000 chinezen waarbij hun doel was om met parapluutjes je ogen uit te steken plus in mijn haar te hangen), lekker door de stad hebben gelopen en heerlijk aan het water met vers fruit hebben gezeten, besloten we een tour bij het hostel te boeken. Het duurde maar een minuut of 30 voordat ik de keuze had gemaakt tussen twee floating markets dus echt superrr snel vond vooral de mevrouw van het reisbureau haha…

DSC00296Floating market

De tour ging ons brengen naar de floating market Damnoen Saduak en de brug over de rivier Kwai. De dag begon om 7 uur waarna we na twee uur rijden , 3x overstappen, 1x boven een gat in de grond plassen en onder een ijskoude airco te hebben gezeten bij de floating market aankwamen. Het was het meer dan waard! Ondanks dat het super toeristisch is, is het erg leuk om door middel van een paddle boat door de markt heen te varen met allemaal bootjes met eten, kleedjes en nog veel meer dingen waar je echt geen belang bij hebt. Beetje zwarte markt achtig, super leuk om te kijken maar echt iets kopen ben je niet van plan. Guido kwam vervolgens op het SUPER goed idee (not) om een foto met een slang te maken dus ik moest er aangeloven, ben nog steeds aan het herstellen haha!  Vervolgens maakten we met een longtail boot een tocht over het water waarna  we weer zo’n twee uur gingen rijden naar de River Kwai oftewel rail road of death. Gedurende de bouw van deze spoorlijn zijn ontelbaar veel krijgsgevangen waaronder Nederlanders omgekomen, indrukwekkend om te zien maar de 2,5 uur die ze ons hier lieten was nogal ruim. Guido en ik zijn dan ook na een uurtje neer geploft op een bankje waar we vervolgens met meerdere Aziaten op de foto moesten ( waren wij opeens de attractie haha zo gek!)

Hieronder nog meer foto’s van onze toer!

DSC00154 DSC00258 DSC00281 DSC00345 DSC00306 DSC00321 DSC00383

 

12 replies on “Bangkok part 2”

Wat super leuk om te zien dat jullie het zo naar jullie zin hebben. De reiskriebels (die niet weg waren) beginnen bij mij ook weer op te spelen als ik jullie mooie foto’s zo zie.
Ook super leuk geschreven Lot! Lach me dood en ik zie alles al helemaal voor me.

Mooi hoor als ik dit zo zie ruik ik het weer in mijn beleving en krijg ik ook weer de kriebels

Geweldig verhaal en zo ontzettend leuk hoe je schrijft Lotte. De foto’s zijn ook erg leuk, en spreken voor zich. Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben. Doe Guido de groetjes van me. ps Leuk gezichtje van je met die slang (en man) . hahahaha

Het is niet te geloven, jullie zijn nog geen week weg en wij hebben al een informatie ontvangen voor een maand!
Kan jij ook foto’s maken Lotte dan laat je Guido eens met een aap op z,n arm staan ik wed dat hij dan net zo,n snoetje trekt als jij.
Ons hart gaat open bij al deze berichten en foto’s wij zijn er verschillende keren geweest. Alleen de ontbreken de geuren en de temperatuur natuurlijk. Voor ons is er heel veel herkenning. En inderdaad je kan smakelijk schrijven Lotte.
Tot volgend bericht! Opa-Oma??

Haha ja er is al zoveel te vertellen in zo’n korte tijd! We hebben al veel gezien en gedaan, heel leuk!
Ik zal Guido de volgende keer zeker op de foto laten gaan, eens kijken wat voor gezicht hij trekt! Misschien is het nog wel ergers dan mijn gezicht :p
Ik geloof gelijk dat er veel herkenning is alleen de geuren kunnen jullie wel zonder denk ik!!
Dankjulliewel!

Liefs Lotte en Guido

Hallo Lotte …wat een geweldige foto.s..super echt genieten dit…ik blijf het volgen erg leuk!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *